Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Miercuri, 03 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Cezar Andrei

25 Martie 2011
Vizualizari: 6157
Comentează add

Cele 3 propuneri au fost aşezate pe un imaginar podium. Un concurs cu premii va debuta în curând şi vă va reţine, cu siguranţă atenţia.

3 din 3 pentru 3

cezar-andrei

Mihaela Mihai.

4 aprilie


Au fost alese pentru aceasta rubrică din 4 aprilie 3 piese pop-rock:

“Mai ramai puţin”             “Conexiuni”       

Călare pe motoare          Cargo

Cazino                               Bandidos

In urma voturilor ascultatorilor, cele mai multe sufragii le-a primit “Cargo”.

Aşteptăm încontinuare voturile dumneavoastră.

Rămâne să vedem ce propuneri va avea pentru ediţia următoare realizatorul Mihai Elekes. Din cauza vitezei Mihai a uitat să anunţe clasamentul in acea noapte !  Am făcut-o eu, acum!!

21 martie

Aşa  cum promiteam,  rubrica "3  din 3  pentru  3"  a reînceput dar cu unele modificări ! .

Rubrica va avea 15 ediţii, fiecare va avea caştigatorul ei care va putea  fi regăsit în Finala Mare (a 16 editie) dacă (atenţie) va trece de una din cele 3 finale mici, care are loc din 5 în 5 ediţii.

Câştigătorul Finalei mici va intra în Finala  Mare, al cărui clasament va fi stabilit de numărul de voturi ale ascultătorilor ediţiei respective.

Melodiile pentru "3 din trei pentru 3" ale unei ediţii vor fi 3 la număr, alese de ascultători, comunicate la 0748887766 şi vor face parte, într-o ediţie, din acelaşi gen muzical (pop,folk,dance,rock) anunţat de realizator în prealabil.
 
Piesele unei ediţii vor fi alese de realizatorul Noptii Şlagarului Românesc dintre cele comunicate de ascultatori astfel ca ele să facă parte din acelaşi gen ÎN  FIECARE EDIŢIE ALTUL Topul intermediar sau final va fi astfel un TOP MOZAIC.

În prima ediţie, cele 3 melodii folk au fost ordonate de către votul Dv. astfel:

ALEXANDRU  ANDRIEŞ                            SĂPTĂMÂNA  FĂRĂ TINE
ALINA  MANOLE                                          AM  UN  PITIC
DANIEL IANCU                                           MII DE SMARALDE

Interesant, nu? Primul calificat în Finala mică este Alexandru  Andrieş.

14 martie

Dupa o perioada de linişte(aparentă) mini concursul prefeinţelor muzicale 3 DIN 3 revine dar puţin ....altfel fata de cel iniţial.

Schimbarea principala este aceea că cele 3 melodii sugerate de Dv prin SMS la nr de tel.0748887766 vor trebui sa facă parte din genuri asemanătoare.

Regulamentul va fi prezentat miercuri noaptea de realizatorul ediţiei Mihai Elekeş şi va fi afişat săptamâna viitoare,pe site-ul nostru www.radioromaniaactualitati.ro pagina emisiunii NOAPTEA ŞLAGARULUI ROMĂNESC

18 mai

Această ultimă ediţie a top-ului, a cuprins nu doar artişti şi piese pentru ascultători din generaţii diferite, dar 2 dintre ei, mai exact două…nu foarte des prezente în actualitatea muzicală. Dar iată distribuţia: Dida Drăgan cu piesa lui Dani Constantin pe textul lui Eugen Dumitru ,,Seara unui vis’’ , Silvia Dumitrescu interpretând ,,Nu îmi pare rău’’ o creaţie Marius Ţeicu muzica, Roxana Popescu textul şi Inna cu succesul ei ,,Hot’’. Aceasta a fost şi ordinea în care i-au ales cei care mi-au trimis mesajele şi ale căror nume le aflaţi îndată.

 11 mai

 

A 8-a melodie a fost aleasă! Topul de 10 melodii a prins contur astfel ca, în curând, mai exact pe 1 iunie, veţi putea alege 3 melodii din 10 iar cel care va ghici ordinea exactă a pieselor (pe care le vom asculta atunci) piese de pe podiumul laureaţilor va primi un.... interesant premiu!!!

 

A 8a melodie aleasa de dumneavostră dintre cele propuse de realizatorul acestei ediţii, Cezar Andrei a fost ….''Shine'', piesă prezentata de grupul suedez Biondo la selectia naţională pentru concursul ''Eurovision 2009''.

 

Celelalte 2 piese ''Dracula my love'' şi ''The only one”  cântate de Loredana & Simplu precum şi de Nico s-au clasat pe locurile 2 si respectiv 3.

 

5 mai

Iată care au fost succesele alese pentru prima ediţie a lunii mai, a top-ului 3 din 3 pentru 3: "Brasil’’, succesul semnat Tom Boxer, Fly Project feat. Anca Parghel "Hai acasă’’ cover-ul lui Gil Dobrică şi "Atât de singur’’ cu Talisman.

 

Iar clasamentul a fost exact invers decât l-am scris eu acum, câştigând slow-ul…balada "Atât de singur’’ care a lansat trupa Talisman, cu un scor de 46, 39, 20 de voturi extrase din SMS-uri.

 

27 aprilie

Cu ajutorul votului dumeavoastră, am aflat care este a 7-a melodie ce va face parte din clasamentul de 10 piese de la sfârşitul lunii mai.

 

Mai întâi, care au fost melodiile ediţiei din 27 aprilie pentru rubrica 3 din 3 pentru 3.

Millenium Formaţia Millenium

Îi vară Nelu Stratan

Nopţile romantice Yan Raiburg

 

Melodiile clasate pe locul 1, până acum:

 

M-am îndrăgostit - Ducu Bertzi

Ia te uită ce mai fete - Cristian Popescu

Doua viori - Surorile Cosack

Să nu imi iei niciodata dragostea - Holograf

Salcia - Mihaela Mihai

Dă-mi mâna prietene - Angela Ciochina

 

În urma votului (care a durat o oră doar) pe locul intâi s-a situat (cu 5 voturi ) piesa "Îi vară" cântată de Nelu Stratan. Ea este melodia a 7-a din cele 10 ale top-ului care se va definitiva în cea dea 3-a ediţie din luna mai.

20 aprilie

Vă reamintesc că acesta este un top de piese din stiluri, chiar genuri diferite. Dar iată care au fost tentaţiile în acest sens, în miercurea trecută a acestei emisiuni: Iris…,"Cât aş vrea să zbor", "Dă-mi mâna prietene" un cover lansat la noi de Angela Ciochină şi…single-ul "Împreună" al lui Laurenţiu Duţă.

Iar…piesa pe locul întâi, (poate n-o să credeţi), a ieşit în acea noapte: "Dă-mi mîna prietene" interpretată de Angela Ciochină.

Doar pentru 3 voturi în minus, a trecut pe poziţia secundă d-l Duţă cu al său "Împreună" şi…incredibil pe 3…dorinţa de zbor a Iris-ului. 78 fiind numărul de SMS-uri primite pe această temă.

Miercuri 23 martie 2011, au intrat în concurs la Noaptea Şlagărului Românesc, Voltaj  "20", O-Zone "Despre tine", Mihaela Mihai "Salcia.

De data asta … n-am avut posibilitatea de-a primi SMS-uri, însă am răspuns celor pe care am reuşit să-i prind la telefon, printre care Luciana şi Emilian din Bacău, Viorel din Arad, Ion Luca din Grecia, Teofilia din Suceava, Ionel din Brăila, Ina din Beiuş … şi cu 39 la 34, a câştigat "Salcia" lui Horia Moculescu în interpretarea Mihaelei Mihai.

Locul 2 "Despre tine" O-Zone şi pe 3 desigur … "20" cu Voltaj.

Mulţumesc celor aţi participat la alcătuirea acestui clasament.


Etichete concursmuzicăpremii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live