Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Sâmbătă, 16 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Septembrie 2021
Vizualizari: 171
Comentează add

Se menţine ritmul îngrijorător de creştere a numărului de pacienţi în spitale - 500 de la o zi la alta, dar mai ales la terapie intensivă.

3.342 de cazuri noi COVID-19

radiojurnal

          Foto: Arhivă/ Gabriel Sava.

Numărul cazurilor noi de COVID-19 continuă să crească în România. Deşi nivelul de azi este ceva mai scăzut decât în ultimele zile, comparativ cu lunea trecută se consemnează un salt de 80%. În plus, cele 3.342 de noi infectări raportate la prânz provin din aproximativ 21.000 de teste, ceea ce înseamnă că peste 15% au avut rezultat pozitiv la coronavirus.
 
Se menţine şi ritmul îngrijorător de creştere a numărului de pacienţi în spitale - 500 de la o zi la alta, dar mai ales la terapie intensivă, unde, în prezent, sunt cu peste 100 de cazuri grave mai multe decât ieri.
 
De altfel, la nivel naţional mai sunt foarte puţine locuri libere la ATI - câte cinci la Tulcea şi la Braşov, câte trei la Iaşi şi la Sibiu, câte unul la Arad, Constanţa şi Vaslui, în total 19, niciunul la Bucureşti.
 
Conform situaţiei prezentate de autorităţi, mai există 116 paturi care sunt rezervate special pentru persoane cu anumite condiţii medicale, care sunt şi confirmate cu SARS-CoV-2: ginecologie, neo-natologie sau cardiologie. 

Etichete covid-19infectaricazuri noi(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live