Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTRE SACRU SI PROFAN Miercuri, 25 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Decembrie 2016
Vizualizari: 955
Comentează add

30 de localităţi din judeţele Iaşi, Bacău, Botoşani şi Neamţ au rămas fără energie electrică, din cauza vântului puternic de noaptea trecută.

30 de localităţi, fără energie electrică din cauza vântului puternic

radiojurnal

Foto: Arhivă / flickr.com/enelsharing

30 de localităţi din judeţele Iaşi, Bacău, Botoşani şi Neamţ au rămas fără energie electrică, din cauza vântului puternic de noaptea trecută.

Echipele de intervenţie lucrează la remedierea defecţiunilor, dar în unele zone accesul se face cu dificultate - a declarat pentru Radio Iaşi, purtătorul de cuvânt al companiei de electricitate, Cornel Zaiţ.

Cornel Zaiţ: Sunt afectate aproximativ 15 mii de consumatori din aceste localităţi, 21 de linii electrice aeriene, precum şi 174 de posturi de transformoare. Echipele companiei au intervenit pe parcursul nopţii, vor interveni şi pe parcursul acestei zile, pentru remedierea defecţiunilor, care constau, în general, din conductoare rupte şi elemente de izolaţie distruse, dar, avem o rugăminte către toţi cetăţenii din zona Moldovei, să anunţe la dispeceratul companiei sau prin serviciul de urgenţă, dacă observă conductoare căzute la pământ - şi foarte important este - să nu se apropie de ele, deoarece pot cauza accidente, cu impact foarte-foarte grav.


Etichete vant puterniccurent electricenergie electricajudeteiasibotosanineamt

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live