Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Marţi, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ramona Alexandrescu

16 Februarie 2016
Vizualizari: 1054
Comentează add

26 de persoane, din cele 60 prinse la graniţă în Timiş, au cerut azil în România, a declarat, pentru Radio România Actualităţi, inspectorul principal de Poliţie Ermina Mihai.

26 de persoane, din cele 60 prinse la graniţă, au cerut azil în România

ramona-alexandrescu

Foto: facebook.com/EuropeanCommission.

26 de persoane, din cele 60 prinse la graniţă, au cerut azil în România, a declarat, pentru Radio România Actualităţi, inspectorul principal de Poliţie Ermina Mihai.

Cele 60 de persoane prinse de Poliţia de Frontieră că au intrat ilegal în ţară prin judeţul Timiş, luna trecută, se afla încă pe teritoriul României.

Acestea provin din Pakistan, Maroc şi Sudan.

26 de persoane au cerut azil, a declarat, în exclusivitate pentru Radio România Actualităţi, inspectorul principal de Poliţie Ermina Mihai.

"Şapte au primit acces la procedura ordinară de azil şi se află cazat într-unul dintre centrele Inspectoratului General pentru Imigrări; 18 au primit decizii de respingere a cererii, iar pentru aceştia se menţine măsura de reluare în custodie publică până la îndepărtare de pe teritoriul naţional. Poliţiştii de la imigrări fac demersuri pentru punerea în aplicare a măsurii de îndepărtare şi pentru ceilalţi 34 de cetăţeni străini din cadrul grupului, împotriva cărora a fost dispusă măsura de luare în custodie publică şi îndepărtare", a spus Ermina Mihai. 


Etichete cereri de azil în Româniarefugiaţicriza emigranţilorInspectoratul General pentru ImigrăriErmina Mihai

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live