Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ - continuare Duminică, 21 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

30 Octombrie 2018
Vizualizari: 459
Comentează add

La Cercul Militar Naţional s-a desfăşurat ceremonia de aniversare a 25 de ani de la înfiinţarea DIRP a MApN.

25 de ani de relaţii publice militare

radu-dobritoiu

Prima Secţie de informare şi relaţii publice a armatei - SIRPA -  a fost înființată la sfârşitul lunii octombrie 1991 pentru a răspunde nevoii de comunicare şi transparenţă publică a instituţiei militare şi din dorinţa de aliniere rapidă la standardele unei armate moderne, capabilă să răspundă provocărilor actualului mediu de securitate internaţional. La 30 octombrie 1993, prin ordin de ministru și prin ordin al Marelui Stat Major, SIRPA s-a transformat în Direcţia de informare şi relaţii publice a armatei (DIRPA), având în subordonare Biroul Presă din statul de organizare al Cabinetului ministrului apărării naţionale.

La cei 25 de ani de aniversare a primei instuttuţii de relaţii publice din România au fost oferite distincţii. În cadrul ceremoniei, ministrul Mihai Fifor a subliniat importanţa pe care o are Direcţia de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

Mihai Fifor:

"Trăim într-o eră în care viteza de comunicare este tot mai mare, în care cine stăpâneşte foarte bine comunicarea, reuşeşte să câştige orice fel de bătălie şi eu cred că dacă Armata României în momentul de faţă, are o imagine solidă, o imagine extrem de bună în rândul populaţiei României, asta se datorează şi faptului că am reuşit să comunicăm foarte bine, am reuşit să prezentăm realizările Armatei României, aşa cum trebuie".

În cadrul ceremoniei de la Cercul Militar Naţional, ministrul apararii nationale Mihai Fifor a conferit astazi "Emblema de Merit Partener pentru Aparare clasa I" postului Radio Romania Acualităţi in semn de apreciere pentru sprijinul constant oferit in promovarea imaginii Armatei Romaniei. Înalta distinctie a fost conferita cu prilejul aniversarii a 90 de ani de la infiintarea postului public de radio. Pentru sprijinul oferit Armatei Romaniei colegilor noştri Ruxandra Săraru şi Radu Dobriţoiu le-a fost conferita "Emblema de Onoare a Armatei României".


Etichete RRA 90Radio Romania 90Radu DobritoiuRuxandra SararuEmblema de Onoare a Armatei RomanieiMihai Fifor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live