Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Joi, 17 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 August 2017
Vizualizari: 939
Comentează add

Noul centru este la etajul doi din mall-ul Plaza România, pe Bulevardul Timişoara, la numărul 26.

23 de noi ghişee pentru paşapoarte

radiojurnal

Premierul Mihai Tudose vizitează noul sediu al Direcţiei de Paşapoarte. Foto: facebook.com/MihaiTudosePM

Douăzeci şi trei de noi ghişee pentru paşapoarte au fost deschise de astăzi într-un singur loc din capitală, o măsură luată de autorităţi pentru reducerea cozilor. 

Noul centru este la etajul doi din mall-ul Plaza România, pe Bulevardul Timişoara, la numărul 26, iar persoanele care au venit să depună cereri par să fie un pic mai mulţumite după experienţa cozilor de la sediul din Pipera, după cum relatează reporterul Radio România Actualităţi, Ramona Alexandrescu.

Reporter: Încă de la ora deschiderii s-au format cozi la noul sediu al Direcţiei de Paşapoarte. Oamenii sunt nemulţumiţi şi spun că dacă ar exista nişte culoare ca la aeroport ar fi totul mult mai civilizat şi nu ar mai exista îmbulzeală.

- Aici sper că nu pierd mai mult de două ore. Ne mai trebuie puţină organizare să nu ne îngrămădim la bonuri de ordine.

- Am crezut că e mai liber, sincer. Şi am descoperit că e foarte aglomerat.

Reporter: Noul centru a preluat activitatea a trei puncte de lucru din Bucureşti, urmând să rămână deschise şi ghişeele din Pipera şi Piaţa Amzei, a spus prefectul Capitalei, Adrian Petcu.

Adrian Petcu: După socotelile făcute de noi, în luna august, care este lună de varf, acoperim necesarul de cereri de paşapoarte.

Şi premierul Mihai Tudose a mers, astăzi, la noul sediu al Serviciului de Paşapoarte şi s-a declarat mulţumit de noile condiţii, după ce a vorbit cu câţiva oameni aşezaţi la coadă.

Taxele pentru eliberarea paşapoartelor pot fi achitate în aceeaşi clădire, la ghişeul deschis de Trezorerie la nivelul minus 1, precum şi la unităţile bancare aflate la acelasi etaj, prin transfer bancar.


Etichete noi ghişee pentru paşapoartePlaza Româniaprefectul CapitaleiAdrian Petcu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live