Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

14 August 2019
Vizualizari: 429
Comentează add

Aproximativ 21.000 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne vor acţiona în minivacanţa de Sfânta Maria.

21.000 de angajaţi ai MAI vor acţiona în minivacanţa de Sf. Maria

daniela-manuta

 Foto: Arhivă.

Aproximativ 21.000 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne vor acţiona în minivacanţa de Sfânta Maria. Este vorba de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră, numărul multora fiind suplimentat pentru acest moment al anului.

O atenţie sporită va fi acordată sectorului rutier, unde se aşteaptă valori ridicate de trafic. Ca şi în alţi ani, zonele aglomerate vor fi supravegheate şi cu elicoptere.


Reporter: Daniela Mănuţă - Peste 1.200 de polițiști rutieri cu 300 de aparatele radar vor acționa zilnic în teren pentru evitarea unor blocaje și fluidizarea traficului precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. Aceștia vor beneficia de sprijinul elicopterelor Inspectoratului General de Aviație, care vor survola cele mai aglomerate rute.

Măsuri au fost luate și pentru a asigura intervenția la eventualele urgențe medicale - a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne comisarul Georgian Drăgan.


Georgian Drăgan: Preste 4.600 de pompieri și paramedicii vor fi la datorie și vor acționa cu cele 3.000 de mijloace pentru asigurarea unei intervenții rapide în situații de urgență. Totodată cele 285 de echipaje SMURD de pompieri vor asigura intervenția și acordarea primului ajutor calificat la fața locului, vor beneficia de cele 31 de unităţi şi opt ambulanțe de terapie intensivă și de cele 40 de mijloacele pentru transportul persoanelor și bineînțeles victimele multiple. Inspectoratul General de aviație acordă sprijin prin cele 10 aeronave, şapte pentru intervenții în situații de urgență medicale, iar celelalte aeronave vor acorda sprijin celorlalte structuri ale Ministerului Afacerii Interne în activitățile operativ desfășurate.


Reporter: Pe autostrada A2 şi A4 rămân operaţionalizate punctele temporare de stingere și de prim ajutor pentru intervenția la eventualele situații de urgență, iar pentru un control mai rapid la punctele de trecere a frontierei vor acționa 4.000 de polițiști de frontieră, numărul lor fiind suplimentat.

 

Etichete angajati maisfanta mariapompieripolitistijandarmitraficradare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live