Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Miercuri, 03 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

4 Iunie 2010
Vizualizari: 1537
Comentează add

Capetele de afiş sunt "Metamorfoza", pus în scenă de o trupă din Japonia şi "Faust" în regia lui Silviu Purcărete, jucat de actorii sibieni într-o fostă hală de fabrică.

20 de spectacole în a opta zi de FITS

carmen-vulcan-sibiu

Compania Transe Express din Franţa, în timpul spectacolul "Dansul nopţii", în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru Sibiu 2010, editia a XVII-a, în Piaţa Mare din Sibiu. Foto: Mediafax.

La Sibiu continuă maratonul de spectacole din Festivalul International de Teatru.

În a 8-a zi de festival sunt programate nu mai puţin de 20 de spectacole.

Capetele de afiş sunt "Metamorfoza", pus în scenă de o trupă din Japonia şi "Faust" în regia lui Silviu Purcărete, jucat de actorii sibieni într-o fostă hală de fabrică.

La Sala Thalia este organizat un spectacol al unei companii de teatru din Emiratele Arabe Unite, iar Teatrul Evreiesc din Bucureşti prezintă "Miss Daisy şi şoferul" cu Maia Morgenstern în rolul principal.

Nu vor lipsi spectacolele de stradă, de pe bulevardul pietonal din centrul istoric al Sibiului, şi cele jucate la cetatea fortificată de la Cisnădioara sau în incintele unor centre comerciale.

Programul zilei se va încheia cu un concert Bere Gratis în Piaţa Mare şi cu acrobaţii nocturne la înălţime, pe faţadele a două mari hoteluri din Sibiu, prezentate de compania Xtreme din România.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, la care participă artişti din 70 de ţări, se va încheia duminică, 6 iunie.


Etichete FITSSibiuspectacolefestivalteatruMetamorfozaFaustMaia MorgensternRomâniaconcerteacrobaţii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live