Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Eugen Coroianu

7 Aprilie 2015
Vizualizari: 969
Comentează add

CE face posibilul pentru a grăbi absorbţia fondurilor europene de către statele membre, a declarat pentru Radio România Comisarul european pentru Politică Regională, Corina Creţu.

2015 este "foarte important pentru absorbţia fondurilor europene"

eugen-coroianu

Comisarul european pentru Politică Regională, Corina Creţu. Foto: Arhiva personală. 

Comisia Europeană face tot ce depinde de ea pentru a grabi absorbtia fondurilor europene de catre statele membre, a declarat astazi postului nostru de radio comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu. 

Ea a mai spus ca anul 2015 este foarte important pentru absorbtia fondurilor europene, pentru ca este ultimul an in care se pot folosi banii pentru perioada de programare bugetara 2007-2013 si tot acum incep programele operationale pentru perioada 2014-2020. 
 
Corina Creţu a reamintit că a instituit un grup special de lucru care sa ajute la utilizarea banilor ramasi nefolositi din anii trecuti de catre opt state membre, intre care si Romania. 
 
Nu se poate face, insa, rabat de la calitatea proiectelor si nici de la legalitatea acestora. 
 
Comisarul european si-a exprimat optimismul in ceea ce priveste accelerarea atragerii de catre Romania a acestor fonduri. 

Etichete Comisia Europeanăabsorbtia fondurilor europenestatele membregrup special de lucruutilizarea banilor ramasi nefolositi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live