Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Decembrie 2015
Vizualizari: 1434
Comentează add

2015 a fost cel mai bun an din ultimii 25 din istoria Radioului Public, a declarat Preşedintele - Director General al SRR, Ovidiu Miculescu.

2015, "cel mai bun an din ultimii 25 din istoria Radioului Public" 2015, "cel mai bun an din ultimii 25 din istoria Radioului Public" - Conține video

radiojurnal

Preşedintele - Director General al SRR, Ovidiu Miculescu. Foto: Alexandru Dolea.

2015 a fost cel mai bun an din ultimii 25 din istoria Radioului Public, a declarat Preşedintele - Director General al SRR, Ovidiu Miculescu.

La o conferinţă de presă în care a prezentat bilanţul activităţii Radio România, Ovidiu Miculescu a subliniat că Radioul Public continuă să-şi păstreze credibilitatea, fapt demonstrat de cei aproape cinci milioane de ascultători, care aleg zilnic frecvenţele postului public.

"Dacă în 2014 credem că acel an a fost cel mai bun an din istoria din ultimii 25 de ani ai Radioului, se pare că 2015 ne contrazice. 2015 se arată a fi un an foarte bun, un an în care audienţele generate de posturile noastre sunt mari, conducem piaţa de media în termeni de audienţă pe market share, atât în urban, naţional şi Bucureşti. Operăm cu succes cele 15 posturi pe care le avem, 14 în România şi cel de la Chişinău, din Republica Moldova. Dezvoltăm proiectele culturale într-un mod, credem noi, extrem de ofertant pentru publicul care ne plăteşte, oferindu-le momente şi programe, proiecte speciale. Din punct de vedere financiar, Societatea Română de Radiodifuziune este într-un moment fast, nu are datorii, nici măcar întârzieri de facturi la plată", a spus Ovidiu Miculescu.

Preşedintele - Director General Ovidiu Miculescu a anunţat că, în 2016, Radio România se va concentra asupra dezvoltării componentei online, modernizarea arhivei de aur a posturtilor naţionale şi regionale, precum şi a instituţiei.

Conferinţa de presă a Preşedintelui - Director General al SRR, Ovidiu MiculescuSursa: youtube.com/Radio3netTV.

El a mai spus că Radio România este unul dintre cele mai stabile servicii publice din Europa, pregătit să-şi îndeplinească menirea în orice condiţii şi că nu este admisibil ca imaginea şi credibilitatea instituţiei să fie compromise de persoane interesate şi lipsite de reprezentativitate în interiorul SRR.

"Ştim să facem lucrurile şi credem noi că le facem bine şi, în acelaşi timp, vom apăra această instituţie pentru că merită, ne place profesia şi o facem onest. Sărbători fericite şi ascultaţi Radio România!", a spus Ovidiu Miculescu. 

 

Foto: Alexandru Dolea

Posted by România Actualităţi on Thursday, December 3, 2015

Etichete Președintele Director General al Societății Române de RadiodifuziuneOvidiu MiculescuRadio România

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live