Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Sâmbătă, 11 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Cealera, Constanța

1 Iunie 2020
Vizualizari: 309
Comentează add

1 iunie pe Litoral

sorin-cealera-constanta

Foto: Sorin Cealera

 După aproape trei luni de restricții din cauza pandemiei de Covid-19, Litoralul s-a animat astăzi, odată cu deschiderea teraselor și a plajelor.

Cum 1 Iunie este și Ziua Copilului, o mulțime de români au venit cu familia la mare, fie și pentru câteva ore.

Mulți români le-au făcut surprize copiilor de ziua lor: s-au urcat în mașini și au dat o fugă pe Litoral de la primele ore ale dimineții pentru a prinde câteva ore de soare pe plajă.

Și grupurile de tineri au luat drumul Litoralului, din București, Brăila, Galați sau Slobozia, ba chiar și din Pitești, profitând de faptul că odată cu deschiderea teraselor și plajelor s-a renunțat și la declarațiile pe propria răspundere.

Cum plajele sunt deocamdată neamenajate, iar regulile pentru șezlonguri și accesul pe nisip mai așteaptă, oamenii și-au pus ici colo câte un cearceaf sau pur și simplu s-au plimbat și s-au bălăcit în apa mării, încă rece.

Nu multe terase au deschis în stațiuni, dar tonetele cu înghețată și sucuri, gogoșerii, micile fast-food-uri cu servire rapidă, au deja clienții lor. Iar telegondola circulă de astăzi deasupra stațiunii
Mamaia.

Și la Delfinariu au fost cozi pentru că, de 1 Iunie, toți cei sub 18 ani au putut intra gratuit să vadă reprezentanțiile cu delfini.

Microrezervația, deschisă până la ora 18.00, a fost și ea un punct de atracție, iar Acvariul și-a prelungit programul până la ora 20.00.

(PH)


Etichete litoralridicare restrictiipandemie(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live