Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Vineri, 01 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Iunie 2017
Vizualizari: 1491
Comentează add

Administraţia Naţională de Meteorologie avertizează că în Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei vor fi temperaturi între 37 şi 40 de grade celsius

19 judeţe plus Bucureşti sub cod portocaliu de caniculă

radiojurnal

 

 Administraţia Naţională de Meteorologie a emis în această după-amiază noi avertizări de caniculă. Astfel, de mâine, 19 judeţe şi capitala vor fi sub cod portocaliu.

În sudul Banatului, în cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei, Dobrogei şi în sudul Moldovei disconfortul termic va fi deosebit de accentuat şi se vor înregistra frecvent temperaturi maxime de 37 - 39 de grade.

În Lunca Dunării, izolat, vor fi valori de 40 de grade. Minimele nocturne se vor situa în general peste 20 de grade. În schimb, Banatul, Transilvania, Crişana şi Moldova vor fi sub cod galben, cu maxime între 33 şi 36 de grade.

Sâmbătă va fi şi mai cald. Codul portocaliu va fi extins şi în restul Moldovei. Disconfortul termic se va accentua semnificativ, iar valorile termice vor atinge frecvent 40 de grade, chiar mai ridicate în Câmpia Română.

În Transilvania, în nord-vestul Moldovei şi în sudul Banatului, temperaturile maxime se vor situa între 33 şi 36 de grade.


Etichete caniculăcod portocaliucod galbenBanatOlteniaMunteniaDobrogeasudul Moldovei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live