Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Decembrie 2021
Vizualizari: 739
Comentează add

150.000 de persoane sunt aşteptate să participe la cele 170 de spectacole programate în noaptea de Revelion.

170 de spectacole în aer liber programate în noaptea de Revelion

radiojurnal

Arhivă Foto: Carmen Vulcan

150.000 de persoane sunt aşteptate să participe la cele 170 de spectacole programate în noaptea de Revelion, anunţă Ministerul de Interne.

Cele mai multe dintre evenimentele publice sunt în Bucureşti, Craiova, Piatra Neamţ şi Ploieşti.

9.000 de poliţişti sunt în dispozitivul special pentru cele trei zile când se aşteaptă aglomeraţie pe rutele turistice, în special spre staţiunile de pe Valea Prahovei.

Ana Maria Burchi, căpitan Jandarmeria Română, reaminteşte regulile de protecţie sanitară, mai ales pentru cei care vor petrece Revelionul la spectacolelele organizate în aer liber.


Ana Maria Burchi: Facem apel la toți cei care vor participa la aceste manifestări, să nu consume băuturi alcoolice în spațiul public, să acorde o atenție deosebită copiilor, să se delimiteze de orice situație conflictuală sau de persoanele care provoacă violențe și să solicite sprijinul jandarmilor aflați în apropiere, dacă observă orice încălcare a legii. Mâine va fi o seară în care o parte dintre resctricții sunt suspendate. Cu toate acestea, cei care sunt în carantină sau izolare trebuie să rămână în case, iar în spațiul public aglomerat trebuie să purtăm în continuare masca de protecție. De asemenea, jandarmii vor fi prezenți în stațiunile montane pnetru siguranța turiștilor.


Realizator: Poliţia Română face un nou apel să se respecte regulile de protecţie la folosirea artificiilor şi să utilizeze doar materialele pirotehnice permise de lege, transmite reporterul nostru Alex Lancuzov


Etichete revelionspectacolemaivalea prahoveibucuresticraiovaploiesti(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live