Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bordeiaşu

11 August 2016
Vizualizari: 664
Comentează add

UPDATE: Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat suplimentarea cu 15 milioane lei a sumei pentru continuarea lucrărilor la Catedrala Mantuirii Neamului.

15 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

alina-bordeiasu

Catedrala Mântuirii Neamului în construcție, iunie 2015. Foto: Arhivă RRA / Remus Rădulescu.

UPDATE: Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat astăzi, la propunerea primarului general Gabriela Firea, suplimentarea cu 15 milioane lei a sumei pentru continuarea lucrărilor la Catedrala Mantuirii Neamului.

Alte 4,5 milioane lei vor fi destinaţi consolidării si restaurării Manastirii Antim, ne-a transmis reporterul Alex Buzică.

Din bugetul Capitalei pe anul 2016 au fost deja alocaţi circa 10 milioane de lei pentru biserici, dintre care două milioane pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Consiliul General al Municipiului Bucureşti, reunit în şedinţă, discută printre altele propunerea de suplimentare cu 15 milioane de lei a sumei alocate pentru continuarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului.

Consilierii PNL au declarat că se opun rectificării bugetare propuse de primarul general Gabriela Firea.

Purtătorul lor de cuvânt, Ciprian Ciucu, a spus că liberalii nu sunt împotriva finalizării proiectului, dar consideră că bucureştenii au contribuit suficient la acesta.

Ciprian Ciucu: Aceşti bani ar fi mult mai bine să fie folosiţi pentru un program de igienizare a spitalelor pentru a dota cu grupuri sanitare decente, cu toalete, cu duşuri spitalele din Bucureşti, pentru a achiziţiona aparate de aer condiţionat şi a pune plase de ţânţari, pentru că este vară, la aceste spitale.

De asemenea, PNL solicită Bisericii Ortodoxe Române să precizeze care este stadiul lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului şi care este necesarul de fonduri pentru finalizarea acestui proiect.


Etichete pnlcatedrala mantuirii neamuluibidericabanistadiul constructieigabriela fireaConsiliul General al Municipiului Bucuresti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live