Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Luni, 18 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Mai 2017
Vizualizari: 620
Comentează add

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, consideră că hotărârea aprobată de consilierii generali nu apasă prea mult asupra bugetului

1.500 de lei pentru tinerii căsătoriţi din Bucureşti

radiojurnal

  Primarul Capitalei, Gabriela Firea. Foto: Arhiva.

Primăria Capitalei va oferi 1.500 lei net pentru tinerii care se căsătoresc. Consilierii generali au adoptat astăzi un proiect de hotărâre care să permită acordarea unui astfel de stimulent, pe baza unei cereri şi a copiei conform cu originalul a certificatului de căsătorie.

Banii pot fi solicitaţi în termen de 45 de zile calendaristice de la data cununiei. Primarul general, Gabriela Firea dă asigurări că noile stimulente financiare nu vor reprezenta o povară pentru bugetul local.

Gabriela Firea: "Excepţiile în sensul cetăţenii care au peste 35 de ani vor primi, de asemenea, acest stimulent cu avizul primărului general.

Nu este vorba despre o povară financiară foarte mare, pentru că la nivelul municipiului Bucureşti într-un an se oficiază în jur de 6.000 de căsătorii. Sunt până într-o mie pentru fiecare sector al capitalei.


Etichete Primarul CapitaleiGabriela Fireastimulent pentru tinerii căsătoriţiConsiliul General al Capitalei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /var/www/romania-actualitati.ro/html/lib/Cake/View/Helper/HtmlHelper.php on line 704 atentionare-nowcasting
X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live