Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 28 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Iulie 2017
Vizualizari: 934
Comentează add

14 firme au fost amendate de Ministerul Transporturilor şi nu vor mai avea dreptul să mai facă achiziţii publice în România.

14 firme nu mai au voie la contracte publice timp de doi ani

radiojurnal

Reconstructia autostrazii Saliste. Foto: Alex Lancuzov.

Lista cu firmele care nu au respectat clauzele din contractele încheiate cu Ministerul Transporturilor, Ministerul Dezvoltării şi cu autorităţile locale va fi făcută publică, a anunţat, astăzi, premierul Mihai Tudose.

El a subliniat că pe viitor ar trebui să conteze mai mult calitatea lucrării, garanţia şi viteza de execuţie şi mai puţin preţul atunci când se atribuie o lucrare.

Mihai Tudose: În ceea ce priveşte acel cazier al firmelor care ne-au creat probleme, va fi un cazier complet, nu numai cu cei care lucrează la Ministerul Transporturilor. Sunt o mulţime care au nenorocit proiecte şi la Ministerul Dezvoltării şi în contracte direct cu autorităţile locale. Vom face un cazier complet, cu toţi la gazetă.

Realizator: Potrivit redactorului nostru, Andrei Şerban, care citează declaraţii oficiale, 14 firme au fost amendate de Ministerul Transporturilor sau li s-au anulat contractele şi nu vor mai avea dreptul, timp de doi ani, să mai facă achiziţii publice în România.


Etichete ministerul transporturiloramendafirme

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live