Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Marţi, 21 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

7 Decembrie 2018
Vizualizari: 314
Comentează add

Unsprezece morţi, dintre care cinci ostatici, în urma unei tentative de jaf asupra unei bănci din Brazilia.

11 morţiîn Brazilia într-o tentativă de jaf

radu-dobritoiu

Unsprezece persoane au fost ucise vineri în timpul unei tentative de jaf la o sucursală bancară din nord-estul Braziliei, în confruntări cu poliţia, a anunţat primarul oraşului îndoliat, informează AFP.

'Am fost informaţi de spital că sunt 11 morţi, şase atacatori şi cinci ostatici', a declarat la radio Lielson Landin primarul oraşului Milagres, în statul Ceara. 'Bandiţii i-au ucis pe ostatici şi poliţia i-a lichidat pe bandiţi', a adăugat el, fără a face mai multe precizări cu privire la derularea faptelor.

Mass-media braziliene au evocat un bilanţ mai ridicat, de 13 morţi în total. Schimburile de focuri au durat în jur de 20 de minute după tentativa de jaf armat care a avut loc în plină noapte.

Patru membri ai aceleiaşi familii, printre care un copil, se numără printre ostaticii ucişi în schimburile de focuri între hoţi şi poliţie, a precizat primarul. Se pare că aceste patru victime au fost luate ostatice de atacatorii ce încercau să fugă în timp ce ele se aflau într-o maşină în drum spre aeroport.


Etichete jaf Braziliavictime Brazilia tentativa jaf

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live