Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Luni, 16 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 August 2016
Vizualizari: 996
Comentează add

Aproape 10 mii de poliţişti vor fi la datorie în următoarele zile pentru buna desfăşurare a evenimentelor programate la sfârşitul săptămânii şi de sărbătoarea Sfintei Marii.

10.000 de polițiști, la datorie de Sfânta Maria

radiojurnal

Aproape 10 mii de poliţişti vor fi la datorie în următoarele zile pentru buna desfăşurare a evenimentelor programate la sfârşitul săptămânii şi de sărbătoarea Sfintei Marii, dar şi pentru siguranţa publică într-o perioadă care se anunţă extrem de aglomerată în principalele destinaţii turistice.

Într-un comunicat al Inspectoratului General de Poliţie se menţionează manifestările religioase de amploare anunţate la Mânăstirea Nicula, din judeţul Cluj, în localitatea Sâmbăta de Sus, din judeţul Braşov şi la Mânăstirea Tismana din judeţul Gorj.

De asemenea festivalul de muzică Summerwell, programat în weekend la Palatul ştirbei din Buftea sau evenimentele artistice programate în Capitală duminică - în Parcul Titan şi în Piaţa Constituţiei.

Poliţia rutieră va acorda o atenţie deosebită drumurilor către Litoral şi Valea Prahovei, iar cetăţenilor li se recomandă - dacă pleacă de acasă - să spună numai persoanelor de încredere, să nu lase bilete în uşă sau mesaje pe robotul telefonic al căror conţinut să îi informeze pe străini că au plecat în concediu.


Etichete politiesfanta mariaigpevenimente

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live