Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

1 Iulie 2020
Vizualizari: 84
Comentează add

Un focar de coronavirus se înregistrează la Şantierul Naval din Galați.

Un focar de coronavirus se înregistrează la Şantierul Naval din Galați

florin-lepadatu

 

Un focar de coronavirus se înregistrează la Şantierul Naval din Galați, unde în aproape o săptămână au fost confirmate 41 de cazuri de COVID-19.

Conducerea unității a luat măsuri pentru prevenirea răspândirii virusului, masca de protecție este obligatorie în toată incinta șantierului, iar angajații lucrează în două schimburi.

Reporter Maria Măndiță - "Din cei  41 de pacienți, 35 sunt persoane angajate în șantierul naval, iar șase sunt angajați la firmele subcontractoare ale Damen Galați.

Potrivit reprezentanților Şantierului Naval din Galați, au fost identificați toți contacte angajaților testați pozitiv, asigurându-se intrarea lor în autoizolare și s-au dezinfectat spațiile și facilitățile în care aceștia și-au desfășurat recent activitatea.

Având în vedere creșterea rapidă a numărului de îmbolnăviri din șantierul naval, compania a luat măsuri sporite de protecție.

Astfel, în prezent, purtarea măştii de protecție este obligatorie atât în spațiile închise, dar și în spațiile deschise, practic în toată incinta șantierului;  totodată, s-a început testarea COVID-19 pentru contacții potențiali ai cazurilor confirmate, iar angajații lucrează în două schimburi pentru reducerea numărului de persoane care se află în aceeași echipă.

Potrivit datelor Prefecturii județului Galați, numărul total al cazurilor confirmate de COVID-19 ajuns la 888, din care 565 s-au vindecat şi, din păcate, 89 au decedat."


Etichete virus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live