Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALA Marţi, 21 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Octombrie 2017
Vizualizari: 441
Comentează add

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Mihai Tudose participă, la Uzina Ford din Craiova, la lansarea noului model Ford EcoSport.

Preşedintele şi premierul participă la lansarea noului model Ford Ecosport

radiojurnal

Uzina Ford de la Craiova. Foto: Arhivă.

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Mihai Tudose participă, la Uzina Ford din Craiova, la lansarea noului model Ford EcoSport.

Suntem în legătură directă cu corespondentul nostru, Florin Firu, pentru informaţii de ultimă oră. Bună dimineaţa!
 

Reporter: Bun găsit, stimaţi ascultători! Festivitatea de lansare a producţiei modelului Ford EcoSport de aici, de la Craiova, este în plină desfăşurare.

Chiar în aceste momente are cuvântul preşedintele României, domnul Klaus Iohannis. Acesta a subliniat profesionalismul celor de la Ford România, precizând că prin producţia de la Craiova industria auto din ţara noastră îşi creează o reputaţie tot mai puternică pe piaţa din Europa, de asemenea performanţa trebuie consolidată în continuare, România având un potenţial economic deosebit, graţie Ford, dar şi altor investitori.

A mai avut cuvântul preşedintele Ford România, John Oldham, care a precizat faptul că oraşul Craiova este unicul loc de producţie al modelului Ford EcoSport pentru piaţa din Europa.

Aici, în hala de producţie Ford Craiova, se mai află premierul României, domnul Mihai Tudose, de asemenea, şi ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm.

Câteva cuvinte despre noul model Ford EcoSport: acesta se construieşte pentru piaţa din Europa, producţia acestui model a presupus crearea de noi locuri de muncă, aproximativ 1.700 de angajări au fost programate de reprezentanţii companiei producătoare de autovehicule.

De asemenea s-au investit 200 de milioane de euro pentru producţia acestui model. Voi reveni cu amănunte în buletinele de ştiri următoare.
 


Etichete FordFord EcosportlansareCraiovaKlaus IohannisMihai Tudose

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live