Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 Marţi, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

12 Mai 2018
Vizualizari: 522
Comentează add

Campioana României nu a avut puterea să treacă în semifinale de gazdele turneului final din Liga Campionilor, ETO Gyor, fiind învinsă cu scorul de 26-20.

CSM București a ratat finala Ligii Campionilor

bogdan-predescu

  Foto: pagina de facebook CSM București Oficial

Multă dorință, dar puține realizări pentru handbalistele de la CSM București în semifinala de Liga Campionilor cu ETO Gyor. A fost o partidă decisă în ultimul sfert de oră, după ce echipa noastră a reușit să revină în joc și să egaleze la 16, însă imediat după a căzut inexplicabil și a încheiat jocul cu un minus 6 destul de sever pentru pretențiile clubului. Nu s-a legat nimic în jocul formației din București, care nu a avut pe nimeni în atac lângă Cristina Neagu, doar 6 goluri din 16 aruncări însă, un procentaj slab pentru ea, dar dezastros pentru o echipă de calibrul CSM-ului. Gyorul mai bifează o victorie cu echipa noastră într-ul palmares care devine rușinos deja pentru orgoliul nostrum, dovedind încă odată, dacă mai era nevoie că Ambros Martin cunoaște foarte bine CSM-ul și în special pe Cristina Neagu. 

 
 
În a doua semifinală a Turneului Final de 4 al Ligii Campionilor, Vardar Skopje a trecut fără probleme de Rostov-Don, pentru o nouă finală cu ETO Gyor. Rusoaicele au pierdut-o pe Ana Rodrigues accidentată serios la tendon, însă au scos-o în față pe rezerva Ekaterina Ilina autoare a 5 goluri din 8 aruncări în cele 10 minute cât a jucat. 
 
 
Duminică se desfășoară ultimele meciuri ale Ligii Campionilor în acest sezon: de la ora 16:15 finala pentru locurile 3-4 între CSM București și Rostov-Don și apoi marea finală de la ora 19.00 între ETO Gyor și Vardar Skopje. 
 

Etichete handballiga campionilorbudapestacsm bucurestiinfrangerecristina neagu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live