Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Aprilie 2020
Vizualizari: 2716
Comentează add

Purtarea protecției în spațiile publice a devenit obligatorie și în Județele Galați, Vaslui, Maramureș și în Simeria-Jud.Hunedoara. Cetățenii pot purta fulare, eșarfe sau bandane.

La Suceava și Călărași nu mai poți ieși-de azi-fără mască ptr gură și nas

radiojurnal

 

Obligativitatea purtării măștilor de protecție pentru deplasarea în spațiile publice apare în tot mai multe localități.

Autoritățle anunță că oamenii pot folosi orice fel de mască, atât timp cât nasul și gura sunt acoperite.

După Galați, Vaslui, Simeria și Maramureș, începând de astăzi, purtarea măștilor de protecție este obligatoroe și în spațiile publice din Călărași.

Corespondentul RRA, Mădălin Sofronie, a precizat că din cele 30 de cazuri de COVID-19, înregistrate în tot județul, 8 au fost depistate pe raza orașului Călărași. 

Mădălin SofronieDecizia obligării cetățenilor de a-și proteja fața atunci când ies pe stradă a fost luată la solicitarea reprezentanților Serviciullui Piețe și Oboare al Primăriei din Clărași. Angajații serviciului au oferit măști de protecție oamenilor care au venit la cumpărături neprotejați. 

Măsura obligativității purtării unui mijloc de protecție facială a fost luată și pentru Municipiul Suceava aflat în carantină precum și pentru cele 8 comune din zona de protecție.

De astăzi, 6 aprilie administratorii și conducătorii instituțiilor sunt responsabili de a nu mai permite cetîțenilor accesul în mijloacele de transport sau în spațiile publice fără mijloace de protecție minimale.

Dacă nu au mască cu prindere după urechi, cetățenii pot purta fulare, eșarfe, bandane sau orice protecție, astfel încât nasul și gura să fie acoperite.


Etichete coronavirusmasca de protecțienas și gurăstați acasaă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live