Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DOCUMENTARELE RRA (R) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

4 Aprilie 2020
Vizualizari: 3397
Comentează add

CJSU Galați: De luni se impune purtarea mijloacelor de protecție a gurii și a nasului în spațiile publice precum spațiile comerciale, piețe, instituții publice, șantiere, etc.

Galați: Purtarea măștii sau eșarfei pe față, obligatorie de luni

maria-mandita-galati

Vizete pentru jandarmi, fabricate la imprimanta 3D a Universității Dunărea de Jos din Galați. Arhivă Foto: Jandarmeria Galați

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Galați a luat o măsură importantă pentru protejarea populației în cazul afecțiunilor respiratorii, informează Prefectura Galați.


Astfel, de luni, 6 aprilie, se impune purtarea mijloacelor de protecție a gurii și a nasului în spațiile publice precum spațiile comerciale, piețe, instituții publice, șantiere etc. Aceste mijloace sunt menite să îi protejeze pe cei din jur, în cazul în care o persoană ar putea fi infectată, dar fără să prezinte simptome.


Nu este obligatoriu ca aceste mijloace de protecție să fie măști medicale, mai precizează Prefectura, menționând că se pot folosi eșarfe, măști din pânză sau orice alte tipuri de protecție care să acopere nasul și gura.


Sursa citată mai precizează că persoanele din conducerea spațiilor amintite mai sus au obligația să se asigure că angajații sau vizitatorii pun în aplicare măsura CJSU Galați.


La Galați au fost înregistrate până acum 90 de cazuri de îmbolnăviri cu COVID 19 şi două decese, cel de al doilea deces fiind anunțat chiar în această seară.

(RS)


Etichete galatimăsticoronavirusmijloace de protectie a gurii si nasului(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live